Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Apynių 1-oji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Apynių 2-oji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Apynių 3-ioji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Neringos 1-oji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Neringos 2-oji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gramų nedidelių burokėlių, 100 gramų virtų grybų, 1 svogūnas, 0.5 šaukšto acto, 1 lauro lapelis, Cukrus pagal skonį, Druska pagal skonį, 2 šaukštai aliejaus, 2 stiklinės
vandens
Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi mažais kubeliais, pridedama smulkiai supjaustyto svogūno. Virti arba marinuoti grybai supjaustomi mažais kvadratėliais ir sumaišomi su burokėliais. Tas mišinys užpilamas šaltu marinatu, kuris paruošiamas taip: į puodą
įpilama vandens, įdedamas lauro lapelis ir paverdama apie 5 min. Tada įberiama cukraus, druskos, įpilama acto ir dar kartą užvirinama. Lauro lapelis išimamas, įpilama aliejaus, išmaišoma ir užpilami burokėliai su grybais. Palaikoma apie porą valandų ir, dar kartą išmaišius, sudedama į salotinę.
Puošiama grybų kepurėlėmis.
|
|
|
|
|