Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalų g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Pelėdų g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Pempių g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Pievų g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Pušelės g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg. burokėlių 600 g. pomidorų galvutė česnako 150 g. svogūnų 1 didelė paprika 100 g. cukraus 30 g. druskos 125 ml. acto 1 stiklinė aliejaus žiupsnelis šviežiai maltų
pipirų Gaminimas: Burokėlius nulupti ir sutarkuoti. Pomidorus, paprikas supjaustyti smulkiai kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais. Aliejuje pakepinam svogūnus, paskui sudedame pomidorus, po kokių 5 min. sudedame paprikas, viską pakepiname. Pakepintas daržoves perdedame į puodą, sudedame
tarkuotus burokėlius, šiek tiek pakaitiname, išsiskiria burokėlių sultys ir kai daržovės užverda supilame pašildytą marinatą (actą sumaišome su cukrumi bei druska) ant silpnos ugnies verdame 40 - 45 min. retkarčiais vis pamaišome, likus 10 min. iki virimo pabaigos sudedame išspaustus česnakus bei
suberiame pipirus pagal skonį. Mišrainę dedame į iškaitintus stiklainius, užsukame, apverčiame dangteliais į apačią, uždengiame ir laikome kol atvės.
|
|
|
|
|