Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 33-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vienas nedidelis burokėlis 1 šaukštelis skysto medaus 1 sauja špinatų lapų 1 šaukštas krienų 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 1 šaukštas citrinos sulčių 1 šaukštas gliaudytų
saulėgrąžų
Gaminimas: Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje
dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas. Skanaus! Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose. Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės
mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
|
|
|
|
|