Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Malūno g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Mažoji g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Medžiotojų g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Melioratorių a., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Miesto a., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g bulvių 450 g sūdytų silkių 1 stiklinė grietinės 100 g svogūnų 1 kiaušinis 1 šaukštas aliejaus taukų formai ištepti druskos 1 šaukštas sukapotų žalių
petražolių
Gaminimas: Silkę nulupti, išimti ašakas, smulkiai supjaustyti. Išmaišyti su nuluptais ir smulkiai supjaustytais svogūnais. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, nuplikyti pasūdytu verdančiu vandeniu, nusunkti, nusausinti. Pusę bulvių porcijos sudėti
į išteptą taukais atsparų karščiui indą, šiek tiek pasūdyti. Ant bulvių suberti silkes su svogūnais, pridengti likusiomis bulvėmis, apipilti aliejumi. Patiekalą įkišti į karštą orkaitę ir 30 min. kepti pridengus. Po to išimti, pabarstyti žaliomis petražolėmis, apipilti grietine,
išmaišyta su truputėliu druskos. Vėl įdėti į karštą orkaitę ir kepti 10 min. neuždengtą.
|
|
|
|
|