Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas apie ekosistemas, tiriantis gyvu organizmu santykius ju gyvenamojoje aplinkoje,
Teksto skyrius,
Kalnai Turkijos pietuose,
Saturno palydovas, pavadintas senoves romenu dievo, kuris turejo du veidus, ziurincius i priesingas puses ir buvo atsakingas uz visu veiksmu pradzia ir pabaiga, vardu,
Kiek zaideju zaidzia vienoje airiskojo futbolo komandoje,
Pievų g., Meškuičių mstl., Šiaulių r. sav.,
Rupeikių g., Meškuičių mstl., Šiaulių r. sav.,
Stoties g., Meškuičių mstl., Šiaulių r. sav.,
Šiaulių g., Meškuičių mstl., Šiaulių r. sav.,
Taikos g., Meškuičių mstl., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tėšlai: 500 g bulvių 1 kiaušinis 1 vidutinio dydžio svogūnas 1 a. š. smulkinto mairūno 50 g avižinių dribsnių 100 g grietinėlės druska malti juodieji pipirai Įdarui: 1
didelis svogūnas 2 pomidorai 150 g turimų grybų (tinka ir konservuoti) 50 g tarkuoto fermentinio sūrio 100 g saliamio dešros bazilikai druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Picos pagrindui sutarkuokite bulves į svogūnus ir sumaišykite su kitais tešlai
skirtais produktais. Kepimo skardą patepkite riebalais, supilkite tešlą ir kepkite apie 40 min. 190 laipsnių temperatūros orkaitėje. Picos įdarui žiedais supjaustykite svogūną, pomidorus. Dešrą supjaustykite kubeliais. Įdarui skirtus produktus paskleiskite ant iškepusio picos
pagrindo, pabarstykite prieskoniais, tarkuotu sūriu ir dar 10 min. pakepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei,
faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|