Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g. veršienos faršo, 1 kiaušinio, druskos, pipirų, 200 g. virtų baravykų, 3 šaukštai sviesto, 50 ml. grietinėlės 18%, 0,5
svogūno, bulvių.
Gaminimas: Bulves nulupam ir išverdam pasūdytam vandenyje. Į faršą įmušam kiaušinį, pasūdom, papipirinam ir padarom mažus rutuliukus kaip kukuliukus, juos dedam į keptuvę kartu su grybais ir pjaustytu svogūnu. Įdedam sviestą, pilam grietinėlę ir viską
patroškinam. Į lėkštę dedam bulves, ant viršaus uždedam mėsos ir grybų pagardą.
|
|
|
|
|