Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žagariškių g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žaliasis tak., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žemaitės g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žvelgaičių g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g briuselio kopūstų 2 valgomi šaukštai sviesto 2 valgomi šaukštai miltų 250 ml pieno truputis juodųjų pipirų truputis Muskato 1 valgomas šaukštas citrinos sulčių 3
valgomi šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio druska pagal skonį
Gaminimas: Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylti pieno, tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad
sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu. Skanaus!
|
|
|
|
|