Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasos g., Gerdašių k., Druskininkų sav.,
Beržų g., Grūto k., Druskininkų sav.,
Daugintų g., Grūto k., Druskininkų sav.,
Grūto g., Grūto k., Druskininkų sav.,
Ilgio g., Grūto k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Sultinys, daržovių, 1.5 litro Sviestas, 50 gramų Svogūnai, smulkiai pjaustytas, 1 vienetas Ryžiai, risoto, 350 gramų Baltas vynas, sausas, 350 gramų Braškės, 300 gramų Grietinėlė, 250
mililitrų Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, šviežiai maltų, truputį
Gaminimas: Užvirinti sultinį. Sviestą ištirpinti, sudėti svogūną ir maišant kepti ant mažos ugnies, kol suminkštės (maždaug apie 5 minutes). Supilti ryžius, gerai maišyti kol pasidengs sviestu. Užpilti
vyną ir pakepti, kol jis išgaruos. Po truputį pilti karštą sultinį ir vis maišyti, kol jį sugers ryžiai. Tada vėl įpilti truputį sultinio. Po dešimties minučių sudėti trintas braškes (dalį palikti papuošimui) ir toliau kepti, kol ryžiai bus beveik minkšti. Supilti grietinėlę, išmaišyti, pagardinti
druska, pipirais.
|
|
|
|
|