Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
37061243244,
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. graiku filos. mokykla, skelbusi ziniu reliatyvuma, hedonistines etikos principus,
Sen. graiku muzikos ir poezijos mokytojas,
Trumpos kelnes, devetos Prancuzijos bajoru iki XIX a. Pradzios,
Vandens nepraleidziantis metalinis cilindrinis kasinio tvirtinimas,
Uoliena - birus diatomitas, dar vadinamas infuzorine zeme, kalnu miltais,
Mielaičių g., Mielaičių k., Joniškio r. sav.,
Pasienio g., Milvydžių k., Joniškio r. sav.,
Vienkiemio g., Milvydžių k., Joniškio r. sav.,
Berželio g., Minčaičių k., Joniškio r. sav.,
Liepų g., Mindaugių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 6 kiaušiniai 6 šaukštai cukraus 6 arbatiniai šaukšteliai su kaupu miltų 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo Kremui: 500 g. Mascarpones sūrio 200 g grietinlės 200 g.
vanilinio jogurto 200 g cukraus vanilinio cukraus sultys išspaustos iš pusės citrinos 500-700 g. braškių Papuošimui: 100 g. šokolado, šviežių mėtų
Gaminimas: Biskvitui: Baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo. Atskirai
išplakti baltymus iki standžių putų. Į trynius sudeti pusę plaktų baltymų, miltus ir krakmolą. Lopetėle viską maišyti švelniai apverčiant. Sudėti likusius baltymus ir dar kartą atsargiai permaišyti. Formos su atsegamu šonu dugną iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą, kepti 170 laipsnių
temperatūroje apie 40 minučių. Ar biskvitas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku(jei įsmeigus į tešlą pagaliukas sausas,vadinasi biskvitas iškepė). Iškepusį biskvitą atšaldyti ir horizontaliai perpjauti į tris dalis. Kremui: Grietinėlę išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos
sultimis, įmaišyti jogurtą. Maskarponės sūrį išsukti šaukštu, po truputį į jį įmaišyti grietinėlės-jogurto kremą. Gaminimas: Pertepti biskvitą kremu (truputį pasilikti viršui aptepti), kiekvieną sluoksnį apibarstyti pjaustytomis braškėmis. Viršų puošti likusiu kremu, braškėmis, šokoladu,
mėtų lapeliais.
|
|
|
|
|