Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zemelapio linija, jungianti vietas, kuriose buvo vienodo stiprumo zemes drebejimas,
Sporto, turizmo, pramogu burlaivis arba motorlaivis,
Daugiametis svoguninis dekoratyvinis augalas,
Vedu personazas - pirmasis pasaulyje numirelis, tapes mirusiuju pasaulio valdovu ir teiseju,
Marga, smulkiagrude uoliena, susidedanti is kvarco ir chalcedono,
Apynių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Astrų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Aušros g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
B. Sruogos g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Balandžių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Krepšeliams:
160 g sviesto 4 - 5 šaukštai cukraus 1 kiaušinis 1,5 - 2 puodeliai miltų 3 - 4 šaukšteliai ledinio vandens specialių formelių keksiukams, krepšeliams
kepti Kremui:
450 g plakamos grietinėlės 2 šaukštai cukraus pudros 2 pakeliai grietinėlės standiklio Įdarui:
3-5 šaukštai braškių uogienės Papuošimui:
Šviežios braškės ir žemuogės
Gaminimas: Eiga: Sviestą supjaustome gabaliukais
į dubenį, ten pat suberiame cukrų, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome iki vienalytės masės. Beriame du trečdalius miltų ir vėl gerai viską išmaišome. Supilame vandenį, išmaišome, beriame likusius miltus. Tešla turi pasidaryti pakankamai kieta, panaši į sausainių, kuriuos reikia formelėmis
išspausti. Dedame tešlą į šaldytuvą valandai. Po to išimame, padaliname į dvylika vienodų gabaliukų ir kiekvieną gabaliuką dedame į sviestu pateptą formelę, tolygiai per ją paskirstydamos. Ant tešlos viršaus dedame kepimo popieriaus skrituliuką ir įberiame džiovintų pupelių arba žirnių (kad
krepšeliai neišsipūstų per vidurį). Pašauname į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame, kol pagels, o kraščiukai pasidarys rusvi (apie 15-20 min.). Pasiruošiame kremą: Grietinėlę supilame į dubenį, kuriame plaksime. Įberiame cukraus pudros, suberiame standiklį ir plakame iki standžios masės.
Iškepusius krepšelius išimame iš formelių ir paliekame atvėsti. Ant atvėsiusių krepšelių dedame po pusę šaukštelio uogienės, ant jos - plaktos grietinėlės, ant grietinėlės po pusę braškės ir po keles žemuoges. Laikome šaldytuve.
|
|
|
|
|