Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gijos 17-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 18-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 2-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 20-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 3-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g spagečių 2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus 1 vidutinio dydžio svogūnas 2 skiltelės česnako 1 morka 500 g kiaulienos ir jautienos faršo 150 g pievagrybių 700 ml pamidorų
tyrės(tinka ir pamidorų padažas) 40 g sviesto 250 g miltų 2 puodeliai pieno 100 g parmezano sūrio
Gaminimas: 1. Supjaustykite svogūną, 2 česnako skilteles, morką sutarkuokite ir gabalėliais supjaustykite pievagrybius. 2. Į vidutiniškai įkaitintą keptuvę įpilkite
aliejaus, dėkite supjaustytą svogūną, česnaką ir morką. Kepkite maišydami, kol svogūnai suminkštės. Dėkite faršą. Kepkite maišydami su mediniu šaukštu arba medine mentele 5 min. iki paruduos. Sudėkite pievagrybius ir pamidorų padažą-tyrelę. Sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 10 min., kol
sutirštės. 3. Pradėkite virti pasūdytame vandenyje makaronus, tuo pačiu įkaitinkite orkaitę iki 160-180 laipsnių pagal Celsijų temperatūros. 4. Kitame nedideliame puode sušildykite-išlydykite sviestą. Suberkite miltus. Virkite maišydami 2 min. Nuimkite nuo ugnies, lėtai pilkite pieną ir
kartu maišykite, kad nesusidarytų gumulėlių.Vėl uždėkite ant vidutiniškos ugnies.Virkite maišydami 5 min., kol sutirštės. 5. Į ovalų, talpų , tinkantį apkepams indą dėkite spagečius sumaišytus su faršu, tuomet ant viršaus užpilkite baltą, tirštą masę ir galiausiai sutarkuotą sūrį. Kiškite į
orkaitę. Kepkite 25 min. Skanaus!
|
|
|
|
|