Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Semeliškių mstl., Elektrėnų sav.,
J. Basanavičiaus g., Semeliškių mstl., Elektrėnų sav.,
Nestrėvaičio g., Semeliškių mstl., Elektrėnų sav.,
Strėvos g., Semeliškių mstl., Elektrėnų sav.,
Šilo g., Semeliškių mstl., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 lietinių blynų Įdarui: 1 pakelis vištų kepenėlių 1 kiaušinis 1-2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 1 šaukštas majonezo 1 svogūnas 30 g sviesto maltų muskatų kvapiųjų pipirų
(Kvapieji pipirai) druskos aliejaus kepimui
Gaminimas: Vištų kepenėles 1 val. mirkome pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną. Sudedame vištų kepenėles, įpilame truputį vandens, uždengiame ir troškiname 15 min. Jei lieka per daug
skysčio, pakaitiname nukėlę dangtį. Su svogūnais troškintas kepenėles atvėsiname ir sumalame mėsmale. Į kepenėlių masę įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, prieskonius, įdedame majonezą ir gerai išmaišome. Į lietinių blynų vidurį dedame po 2 šaukštus kepenėlių įdaro. Užlankstome
lietinių kraštus ir pakepame su aliejumi. Lietinius patiekiame su salotų lapais. Ant lietinių uždedame po šaukštą grietinės ir užbarstome susmulkintų svogūnų laiškų.
|
|
|
|
|