Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Savaime atsirandanti, greitai didejanti lektuvo sparnu ir uodegos plokstumu vibracija,
15 rubliu vertes Rusijos auksine moneta, paleista i apyvarta 1895-1897m.,
Dirva, kurioje nupjauti javai,
Veikimo, reiskimosi kryptis, raidos kelias,
Mokslas, tiriantis garso bangu sklidima vandenyje,
Lygioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Limos takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Linažolių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Linažolių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Linkmenų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 2 kiaušiniai 1 stiklinė pieno 2-3 dideli obuoliai (Obuolys) druskos cukraus pudros vanilinio cukraus aliejaus
Gaminimas: Miltus supilti į dubenėlį,
įdėti kiaušinius, įpilti 2 šaukštus aliejaus, pieną ir druską. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų kruopelių. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir stambiai sutarkuoti. Sudėti į tešlą ir išmaišyti. Keptuvėje gerai pakaitinti aliejų, lygiomis porcijomis šaukštu dėti tešlą ir
kepti. Iškeptus blynelius pabarstyti cukraus pudra, sumaišyta su vaniliniu cukrumi. Patiekti karštus su kompotu, arbata arba pienu.
|
|
|
|
|