Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mildos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
R. Mackonio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 apelsinų sultys 4 vnt. kiaušinių 0,5 arb. šaukštelis druskos 100 g sviesto Kremui reikės: 100 g cukraus 2 - 3 valg. šaukštas miltų 1 stiklinės pieno 1 stiklinės vandens 3
valg. šaukštas lydyto sviesto 1 pakelio vanilinio cukraus 200 g grietinėlės
Gaminimas: Blynelių ruošimas: baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius išplakame su pienu, druska, cukrumi ir persijotais miltais. Viską gerai išmaišome. Paskiausiai supilame vandenį, pridedame
sviesto, viską gerai išmaišome. Atskirai išplakame baltymus ir atsargiai įmaišome į blynų tešlą. Kepame gerai įkaitintuose riebaluose.
Kol kepa blyneliai pasiruošiame padažą. Keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais.Maišant po truputį supilkite išspaustas apelsinų sultis, suberkite cukrų
ir vanilinį cukrų. Paskiausiai įmaišykite grietinėlę. Kai padažas užvirs, nukelkite nuo ugnies. Patiekite su iškeptais blyneliais, papuoškite plakta.
|
|
|
|
|