Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 75 g kvietinių miltų 1 valgomas šaukštas cukraus 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 200 g mėgstamo jogurto 2 valgomi šaukštai sviesto, tirpinto 1 arbatinis šaukštelis cinamono 0,5
arbatinio šaukštelio vanilės esencijos 2 dideli kiaušiniai, lengvai išplakti 1 didelis bananas, sutrintas
Gaminimas: 1. Sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą ir druską dideliame dubenyje. 2. Kitame dubenyje sumaišyti jogurtą, sviestą, cinamoną, muskatą,
vanilę, kiaušinius ir trintus bananus. 3. Miltų mišinį suberti į plakinį ir lengvai išmaišyti. 4. Įkaitinti keptuvę ir dėti po samtį tešlos. Apkepti vieną pusę apie 2 minutes (blyno viršus turėtų „burbuliuoti“ – iššokti burbuliukai), tuomet atsargiai apversti ir apkepti
antrą blyno pusę. 5. Patiekti su bananų griežinėliais ar kitais norimais priedais. Skanaus!
|
|
|
|
|