Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tekliūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sluoksniuotos tešlos 1 kg vištienos blauzdelių 4-5 marinuoti agurkai Druska Pipirai Augalinis aliejus
Gaminimas: Blauzdeles įtriname druska ir
pipirais. Apkepiname aliejuje iš abiejų pusių (apie 10-15 min.). Agurkus supjaustome skiltelėmis (išilgai). Tešlą supjaustome 1,5-2 cm pločio juostelėmis. Prie apkepintos blauzdelės dedame agurk skiltele(juostelę) ir apsukame tešlos juostele. Sudedame blauzdeles
("mumijas", kaip vadina mažieji) į kepimo skardą. Kepame 15-20 minučių 180 laipsnių kaitros orkaitėje.
|
|
|
|
|