Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tanki, stora gelumbe su plaukeliais isvirkscioje puseje,
Klasikiniu sokiu stilius (mokykla) Indijoje; sieja soki, instrumentine muzika, pantomima, drama ir poezija,
Katastrofa, didelis zemes pavirsiaus pasikeitimas, pvz., zemes drebejimas; didele nelaime, staigus pasikeitimas,
Fermentas, skaidantis vandenilio peroksida i vandeni ir deguoni ir katalizuojantis reakcijas,
Teorija, aiskinanti, kad Zemes geol. istorijoje ilgas, palyginti ramias epochas pakeisdave trumpi katastrofu laikotarpiai,
Po liepomis, V. Gedmino IĮ,
PO Liepomis, Ūkinių Prekių Parduotuvė, V. Gedmino IĮ,
PO Klevu, O. ir M. Zabarauskų Įmonė,
PO Kaštonu, M. Jakubausko Parduotuvė,
Po gluosniu, kavinė,
Mirglono g., Degučių k., Šilutės r. sav.,
Naujakurių g., Degučių k., Šilutės r. sav.,
Plaškuoto g., Degučių k., Šilutės r. sav.,
Tvenkinio g., Degučių k., Šilutės r. sav.,
Vyšnių g., Degučių k., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 100 g svogūnų 200 g rūkytos šoninės (su odele) 1 v.š. sutrinto mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 morka 1 salieras 1 poras 1 šaukštas aliejaus druskos
pipirų 4-5 stiklinės sultinio 1 v. š. žalių mairūno lapelių
Gaminimas: Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti aliejuje, sudėti nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, valandėlę pakepinti ir perdėti į puodą. Įmesti rūkytos šoninės odelę bei nuluptas,
nuplautas ir kubeliais supjaustytas daržoves, užpilti karštu sultiniu. Viską užvirinti, suberti mairūną ir ant mažos ugnies virti 30 min. Išimti odelę, o sriubą ataušinus išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį. Šoninę smulkiai supjaustyti, paskrudinti keptuvėje, suberti į
sriubą. Galiausiai sriubą pagardinti pagal skonį druska ir pipirais. Patiekti su skrebučiais (iš bandelės), pabarstytą žaliu mairūnu arba petražolėmis.
|
|
|
|
|