Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. Račiūno g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolytės g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Bažnyčios g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Epušoto g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g gūžinių kopūstų 50 g šoninės 1 svogūnas 2 šaukštai aliejaus 3 šaukštai vyno acto 1/4 šaukštelio maltų kmynų druskos ir juodųjų pipirų žiupsnelis
cukraus
Gaminimas: Nuimti viršutinius žalius gūžę gaubiančius lapus, gūžę smulkai supjaustyti. Užvirinti du litrus vandens, suberti supjaustytus kopūstus ir, kai tik vanduo vėl užvirs, kopūstus nupilti į sietelį, perlieti šaltu vandeniu, nuvarvinti. Nuluptą svogūną ir šoninę
supjasutyti kubeliais. Šoninę pakepinti, kol sučirškės, svogūnus trumpai patroškinti keptuvėje likusiuose riebaluose. Iš vyno acto ir maltų kmynų paruošti užpilą. Šoninę, svogūnus ir kopūstus pagardinti paruoštu užpilu, gerai išmaišyti ir marinuoti. Salotas išmašyti. Pagardinti pagal skonį ir
patiekti.
|
|
|
|
|