Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gludo g., Pavandenės mstl., Telšių r. sav.,
Moteraičio g., Pavandenės mstl., Telšių r. sav.,
Sprūdės g., Pavandenės mstl., Telšių r. sav.,
Šatrijos Raganos g., Pavandenės mstl., Telšių r. sav.,
Varnių g., Pavandenės mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gr kvietinių miltų 250 ml pienas 3 šaukštai cukraus 5 šaukštai aliejaus 1 kiaušinis 1 pakelis sausų mielių Druska Pabarstymui: Cinamono Cukraus 3 šaukštai tirpinto
sviesto
Gaminimas: Užminkome mielinę tešlą, ją du kartus pakildiname. Iškočiojame plonai stačiakampį, jį aptepame tirpintu sviestu ir apibarstome cukraus ir cinamono mišiniu. Lengvai susukame į ritinį. Jį supjaustome norimo dydžio bandelėmis. Dedame bandeles į kepimo skardą,
pakildiname 10-15 min. ir kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptas pabarstome cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai:
250 g margarino 230 ml pieno 10 g mielių 2 v. š. cukraus 600 g kvietinių miltų Įdarui: 1 a. š. cinamono 1 v. š. cukraus 1 saujelė razinų 1
kiaušinio
Gaminimas: Pašildyti pieną, bet neperkaitinti ir jame ištirpinti mieles bei cukrų. Ištirpinti margariną ir atvėsinti. Į dubenį su pienu supilti atvėsintą margariną, suberti miltus ir minkyti ,kol tešla nebelips prie rankų. Tada pabarsčius miltų iškočioti tešlą
į vieną didelį ploną stačiakampį. Patepti iškočiotą tešlą kiaušinių plakiniu, plonu sluoksniu pabarstyti cukrumi ir cinamonu, priberti vandenyje išmirkintas razinas. Tada truputį spaudžiant suvynioti tešlą į ritinį. Tešlos vyniotinį supjaustyti griežinėliais ir sudėti į kepimo popieriumi išklotą
skardą. Pašauti į 190-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę ir kepti, kol gražiai pakils ir pagels (apie 20-30 minučių).
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 140 g sviesto (100 g tešlai, 40 g tepti) 150 g cukraus (100 g tešlai, 50 g pabarstyti) 300 ml pieno 25 g mielių (arba 7 g
sausų) Cinamonas Druska
Gaminimas: Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užmaišyti tešlą. Baigiant minkyti supilti ištirpintą sviestą (100 g). Pastatyti 30 - 50 min. šiltoje vietoje,
kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą iškočioti 5 - 6 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu ir suvynioti vyniotinį. Vyniotinį supjaustyti 4 - 5 cm pločio bandelėmis, per vidurį pirštu įspausti ir sudėti į skardą. 20 - 30 min pastatyti
šiltai, kad pakiltų. Kepti 10 - 15 min 230 - 240 temp.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 ml pieno, šilto 500 g miltų 70 g sviesto 4 v. š. cukraus 2 a. š. sausų mielių 1 a. š. vanilinio cukraus Žiupsnelio druskos Įdarui: 200 g rudoojo cukraus 2
v. š. sviesto, minkšto
Gaminimas: Į šiltą pieną suberiame mieles, cukrų, išmaišome ir paliekame 5 - 10 minučių. Suberiame persijotus miltus, įberiame žiupsnelį druskos ir užminkome tešlą. Baigiant minkyti, supilame ištirpintą sviestas. Tešlą uždengiame ir paliekame 1
val. šiltai, kad pakiltų. Tešlą iškočiojame į 5 - 7 mm lakštus. Sutepame sviestu, barstome cukrumi sumaišytu su cinamonu. Vyniojame į vyniotinį ir supjaustome 3 - 4 cm griežinėliais. Dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir leidžiame dar šiek tiek
pakilti. Pašauname į kaitintą orkaitę ir kepama 180 °C l temperatūroje apie 15 - 20 minučių, kol gražiai pagelsta.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 ml pieno 100 cukraus 10 g sausų mielių 100 g margarino 500 g miltų 2 kiaušinių Druskos Cinamono, apibarstymui Cukraus, apibarstymui
Gaminimas: Pieną
pašildykite mikrobangėje ir jame ištirpdykite mieles. Supilkyte cukrų. Sudėkyte gabalėliais sukapotą margariną kepiniams, miltus, truputis druskos ir minkome tešlą. Tešlai iškilus, ją iškočiojame. Lengvai patepame plaktu kiaušiniu, gausiai pabarstome cinamonu bei cukrumi. Suformuojame bandeles.
Kepame 200 °C temp. orkaitėje apie 15 min. Skanaus.
|
|
|
|
|