Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klaipėdos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Klevų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Kretingos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Kuršėnų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
L. Giros g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Sultinys, mėsos, 5 stiklinės Kvietiniai miltai, 1 šaukštas Sviestas, 0.5 šaukšto Krapai, pjaustyti, 2 šaukštai Druska, pagal skonį Citrinos rūgštis, truputį
Gaminimas: Miltai
kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos
rūgštimi. Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
|
|
|
|
|