Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viendugnio laivo isilgine sija virsum spantu, lygiagreti su kiliu,
Papua-N. Gvinejos piniginis vienetas,
Senovinis R. Azijos tautu mases vienetas, lygus 592, 6-615, 2 g,
Albanijos piniginio vieneto leko simtoji dalis,
Mokslas, tiriantis tasku arba kunu judejimo trajektorijas, greicius, pagreicius, judesi atskaitos sistemos atzvilgiu,
Jotvingių g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Kadagių g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Karklų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Kaštonų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Kėkštų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Reikės: Kopūsto gūžės 500 g maltos mėsos(jautienos – kielienos faršo) Svogūno ( 100 g) 2 šaukštų sviesto Pusės stiklinės ryžių Pipirų Druskos Kiaušinio Pomidorų
padažui: 1 – 2 tirpaus sultinio kubeliai 3 šaukštai pomidorų tyrės 2 šaukštai sviesto Pipirų Druskos Svogūnų padažui: 1,5 stiklinės mėsos sultinio 4 svogūnai Šaukštas miltų Šaukštas sviesto 2 šaukštai tirštos 30 % riebumo
grietinės 0,5 šaukštelio baltųjų pipirų Žiupsnelis muskato riešuto Cukraus Druskos
Gaminimas: Paruošiamas įdaras: išverdami birūs ryžiai, nulupamas svogūnas, sukapojamas ir pakepinamas svieste. Į mėsą sudedamas apkeptas svogūnas, kiaušinis, pasūdoma, įdedama
pipirų ir gerai išmaišoma. Ant išvirto atskirto kopūsto lapų dedamas įdaras ir vyniojama kaip parodyta foto. Nupjaustami pakietėjimai peiliu. Balandėlius dėti į kopūstų lapais, tarkuotomis morkomis, prieskoniais pabarstytą puodą, užpilti pomidorų arba svogūnų padažu ir virti uždengus 40
– 60 min, troškinti ant mažos ugnies. Padažą galima paskaninti grietine. Padažai: Pomodorų padažui sultinio kubelius užpilti 3 stiklinėmis karšto vandens, sudėti pomidorų tyrę ir sviestą. Pasūdyti, įberti žiupsnelį pipirų ir cukraus. Svogūnų padažui svogūnus nulupti, sukapoti,
užpilti sultiniu, išvirti ir viską pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti svieste, atskiesti šaltu sultiniu, sudėti prieskonius ir išmaišyti. Padažą užvirinti, nukelti nuo ugnies, supilti grietinę ir gerai išplakti. Štai dar keli balandėlių įdarai: Daržovių įdaras: 5 morkos, 3
svogūnai, kiaušinis, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, šaukštas miltų, druska, sultinys. Daržoves nuvalyti, susmulkinti, pakepinti sviestu, apibarstyti miltais, druska, įpilti sultinio ir patroškinti. Į atvėsusias daržoves sudėti pusiau išvirusius ryžius, įmušti kiaušinį ir viską gerai
išmaišyti. Varškės įdaras: 500 g varškės, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, pusė stiklinės grietinės, kiaušinis, druska, cukrus. Išverdama biri ryžių košė, sudedama ištrinta varškė, įmušamas kiaušinis, supilama grietinė, įberiama žiupsnis cukraus, pasūdoma ir viskas gerai
išmaišoma. Tad darykite taip kaip labiausiai mėgstate ! Mums labiausiai patinka su mėsyte bei su padažais. Skanaus !
|
|
|
|
|