Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rojaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis kopūstas, 3 šaukštai sviesto
Gaminimas: Įdarui dar reikės: 3 stiklinės virtų ryžių 1 indelis konservuotų kukurūzų 1 saldžioji raudona paprika 2 pomidorai 2
šaukštai majonezo truputį petražolių maltų juodųjų pipirų.
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai
išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
|
|
|
|
|