Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krakiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai; 500 g šviežių grybų; 2-3 svogūnai; 4 valg. š. sviesto; 1 stiklinė grietinės; 2 valg. š. miltų; Druskos.
Gaminimas: Baklažanus supjaustyti
3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus sudėti į troškinimo indą, užpilti grietine, sumaišyta su
likusiais miltais, ir troškinti vidutinio karštumo orkaitėje, kol išvirs grybai. Galite patiekti vieną, bet tinka ir su bulvėmis, makaronais arba ryžiais. Skanaus!
|
|
|
|
|