Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sakalaičių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Produktai:
2kg. Baklažanų
3 litrai vandens
6 v. š. druskos
Užpilas
3 dideli svogūnai , smulkiai supjaustyti
1 ryšulėlis petražolių arba salierų, smulkiai kapotu
5
skiltelės česnako, išspausti
150 gr. aliejaus
100-120 gr. 9 proc. acto
2 v. š. cukraus
1 v.š. druskos
3 v.š. virinto vandens
3 paprikos, supjaustyti juostelėm
2kg. baklažanų perpjauti išilgai į 4 dalis, į puodą įpilti 3 l. vandens, 6
šaukštus druskos, sudėti baklažanus ir virti 4-5 min. Ištraukti, leisti ataušti ir supjaustyti.
Užpilo ingredientus sumaišyti, užpilti baklažanus ir dėti į šaldytuvą (patogiausia užsukamame stiklainyje), palikti pasimarinuoti apie parą.
|
|
|
|
|