Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramybės skv., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Ramunių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Rasos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Respublikos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Ryto g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stambūs baklažanai, 200 g fermentinio sūrio, 3 kiaušiniai, 1,5 stiklinės pieno, 2 šaukštai sviesto, truputis druskos.
Gaminimas: Baklažanus supjaustyti griežinėliais,
pasūdyti ir palikti 30 min. pastovėti. Po to nusausinti ir iš abiejų pusių apkepti. Keptus baklažanus sudėti į kepimo indą ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su pienu, mišiniu užpilti baklažanus ir apšlakstyti sviestu. Kepti 220 laipsnių temperatūroje,
30-40 min., kol apkepas pagels. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti
grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|