Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Periodine spauda, leidiniai, einantys tam tikrais laiko tarpais, tauo paciu pavadinimu,
Periodines elementu lenteles isradejas,
Periodinio leidinio vieta, kurioje nuolatos, pastoviai spausdinama tos pacios rusies informacija,
Periodinis leidinys,
Periodinis vandens pakilimas,
Jaunimo g., Smilgių k., Marijampolės sav.,
Parko g., Smilgių k., Marijampolės sav.,
Sodžiaus g., Smilgių k., Marijampolės sav.,
Varpo g., Smilgių k., Marijampolės sav.,
Vingio g., Smilgių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stambūs baklažanai, 200 g fermentinio sūrio, 3 kiaušiniai, 1,5 stiklinės pieno, 2 šaukštai sviesto, truputis druskos.
Gaminimas: Baklažanus supjaustyti griežinėliais,
pasūdyti ir palikti 30 min. pastovėti. Po to nusausinti ir iš abiejų pusių apkepti. Keptus baklažanus sudėti į kepimo indą ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su pienu, mišiniu užpilti baklažanus ir apšlakstyti sviestu. Kepti 220 laipsnių temperatūroje,
30-40 min., kol apkepas pagels. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti
grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|