Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sis krikscioniu sventasis laikomas riteriu, kareiviu ir ginklininku globeju,
Kiek procentu zemes vandens istekliu sudaro gelas vanduo ,
Senoves graiku mitinis Trakijos dainininkas, muzikantas ir poetas,
Knygos "Eugenija Grande" autorius,
Italu kompozitorius, operu (tarp ju "Tarnaites? ponios"), kantatu, autorius,
Smėlio g., Virbalio m., Vilkaviškio r. sav.,
Sodų g., Virbalio m., Vilkaviškio r. sav.,
Vydūno g., Virbalio m., Vilkaviškio r. sav.,
Vilniaus g., Virbalio m., Vilkaviškio r. sav.,
Vištyčio g., Virbalio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 l vandens Druska - pagal skonį Cukrus - pagal skonį 400 ml greitai paruošiamų avižinių dribsnių 200 g šviežių ar šaldytų braškių ar kt. uogų
Gaminimas: Užvirti vandenį,
pasūdyti. Išvirti dribsnius (galima vadovautis ant pakuotės parašytais nurodymais). Maišytuvu sutrinti uogas su cukrumi. Didžiąją dalį uogų sumaišyti su kašta koše, likusiomis papuošti patiekalą. Skanaus!
|
|
|
|
|