Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyčio Kryžiaus g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Vinco Matulevičiaus g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Vytauto g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Žemoji g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Eglių g., Jonučių II k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aviena, 800 gramų Batonas, riekės, 3 vienetai Pienas, 0.5 stiklinės Sviestas, 2 šaukštai Svogūnai, 2 vienetai Kiaušiniai, nebūtina, 2 vienetai Džiūvėsėliai, 2 šaukštai Taukai
(kiaulių), 1.5 šaukšto Druska, truputį Juodieji pipirai, truputį Mairūnas, truputį
Gaminimas: Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė
atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais
padažais.
|
|
|
|
|