Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 43-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 44-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 45-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 46-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 47-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 7-8 kg nedideli kieti vyšniniai pomidorai 4 skiltelės česnako 4 saliero stiebai 4 čili pipirai 4 kmynų stiebai su sėklomis 1 l vandens 8 šaukštai druskos 2 l balto
acto
Gaminimas: Sudėkite pomidorus į 4 stiklainius (2 l). Į kiekvieną stiklainį įdėkite po česnako siltelę, saliero stiebą, čili pipirą ir kmyną. Sumaišykite vandenį, druską ir actą. Užvirkite. Užpilkite stiklainiuose esančius pomidorus, palikdami po 1 cm nuo viršaus. Uždarykite ir 10
min. sterilizuokite inde su verdančiu vandeniu.
|
|
|
|
|