Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių g., Valų k., Trakų r. sav.,
Vilties g., Valų k., Trakų r. sav.,
Vynuogių g., Valų k., Trakų r. sav.,
Vyšnių g., Valų k., Trakų r. sav.,
Žemynos g., Valų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg. pomidorų 700 g. raudonų paprikų 200 g. čilį pipiriukų 300 g. morkų 1/2 didesnės arba 1 mažesnės česnako galvutės 4 svogūnai 1 petražolių šaknis aliejaus kepimui 1/2
stiklinės cukraus 3 v. šaukštai druskos 1/2 stiklinės acto Gaminimas: Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti apie 45-60 min (kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir
užsukti. Palikti atvėsti. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).
|
|
|
|
|