Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poete, eilerasciu rinkiniu "Anksti ryta", "Pedos smely", "Per luztanti leda", "Diemedziu zydesiu", "Prie didelio kelio", poemos "Egle zalciu karaliene", eiliuotos pasakos "Naslaite" autore,
Lietuviu poete, suartejusi su "treciu frontu", liaudies igaliotos Seimo delegacijos del Lietuvos priemimo i TSRS nare,
Lietuviu prozininkas, isleides noveliu rinkinius "Rugsejo pauksciai", "Keleivio noveles" ir kt,
Lietuviu rasytoja, apsakymu "Petras Kurmelis", "Topylis", "Suciuptas velnias", "Sutkai", apysakos "Prie dvaro", pjesiu "Trys mylimos", "Pirslybos" autore,
Lietuviu rasytoja, romano "Ad astra" autore, pasirasinejusi slapyvardziu Bite,
Vilniaus g., Kamajų mstl., Rokiškio r. sav.,
Artojų g., Kavoliškio k., Rokiškio r. sav.,
Beržų g., Kavoliškio k., Rokiškio r. sav.,
Durpyno g., Kavoliškio k., Rokiškio r. sav.,
Garažo g., Kavoliškio k., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai, konservuoti ar virti, 700 gramų Dešra, virta, 200 gramų Svogūnai, didelis, 1 vienetas Česnakai, 3 skiltelės Grietinė, 4 šaukštai Ketčupas, 1 šaukštas Druska, ar Maggi kubelis,
pagal skonį Lauras, 2 vienetai Krapai, truputį
Gaminimas: Jei grybai stipriai sūdyti - juos pirma numirkykite ir druskos dėkite labai atsargiai. Į keptuvę su aliejumi sudėkite grybus ir 5 min pakepinkite, tada sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinkite, kol svogūnai
gražiai pagels. Sudėkite mažais kubeliais pjaustytą dešrą, smulkiai kapotus ar išspaustus česnakus, Maggi kubelio pusę, lauro lapelius, grietinę ir kečupą. Viską išmaišykite ir įpilkite 0.5 stiklinės vandens. Troškinkite 5-7 min. Baigus kepti sudėkite kapotus krapus. Patiekite su karštomis
virtomis bulvėmis ir pomidorų padažu. Papuošti galite kapotais krapais, ar petražolės šakele. Puikiai dera su raudonu ar baltu sausu vynu.
Skanaus!
|
|
|
|
|