Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mileišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 upėtakio gabaliukai be odos; Druskos ir pipirų pagal skonį.
Marinatas: 1 valgomas šaukštas sojos padažo; 4 valgomi šaukštai apelsinų sulčių; 1 skiltelė smulkinto česnako; 1
valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus.
Gaminimas: Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių. Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę. Išėmus iš
marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų, dedame kepti orkaitėje ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu. Skanaus :)
|
|
|
|
|