Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušinių 3 apelsinų 370 g cukraus 1 v. š. kepimo miltelių 300 g migdolų, maltų
Gaminimas: Du švariai nuplautus apelsinus dėkite į šaltą vandenį ir užvirus, virkite 15 min.
Tada išimkite ir panardinkite į šaltą vandenį. Atvėsusius vėl 15 min. pavirkite (nebus karti žievelė). Paruoštus apelsinus perpjaukite skersai, išimkite sėklas ir sumalkite virtuviniu kombainu (kartu su žievele).
Dubenyje plaktuvu išplakite kiaušinius su 215 g cukraus, supilkite apelsinus
ir maltus migdolus, suberkite kepimo miltelius, išmaišykite ir viską supilkite į kepimo formą bei kepkite 170 C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Nuo likusio apelsino nulupkite žievelę, ją susmulkinkite ir 5 min. pavirkite. Iš apelsino išspauskite sultis ir su 155 g cukraus kaitinkite
tol, kol cukrus išsilydys ir sirupas sutirštės. Tada sudėkite susmulkintas žieveles, apipilkite iškepusį pyragą. Skanaus :*
|
|
|
|
|