Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Serbentų 3-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Serbentų 4-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Serbentų 5-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Serbentų Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Sergiškių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g jautienos nugarinės 3 apelsinai 4 skiltelės česnako 100 ml majonezo 100 ml jogurto imbieras juodieji pipirai prieskoniai mėsai 2 šaukšteliai garstyčių padažo 200 g
pievagrybių
Gaminimas: Česnaką sugrūdam ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, jogurtu ir visais prieskoniais. Išspausti 1 apelsino sultis ir įmaišyti į visą masę. Mėsą supjaustyti 6 storomis riekelėmis ir kapoti peiliu iš abiejų pusių (taip išmušta mėsa geriau pasisavins padažo
skonį). Apelsinus padalinti į 4 dalis. 1 dalies sultis išspausti ant vieno kepsnio ir t.t. Palikti 5 - 10 min pastovėti. Mėsą aptepti padažu iš abiejų pusių ir dėti į skardą. Sudėti šampinjonus be kotelių ir užpilti ant jų likusį padažą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 - 20 min. Per
vidurį kepimo mėsą vėl apšlakstyti likusių apelsinų sultimis. Valgyti su orkaitėje keptomis bulvemis.
|
|
|
|
|