Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kunigiškių g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Laisvės g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Laukagalių g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Lelijų g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Liepų g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g virtų bulvių 160 ml pieno 2 šaukštai cukraus 0,5 šaukštelio druskos 1 šaukštelis sausų mielių (arba 15 g šviežių) 100 g grietinės 300 g miltų Įdarui: 100 g
margarino VILNIUS kepiniams 2 šaukštai cukraus apelsino žievelės Aptepimui: 100 g grietinės 2 šaukštai cukraus 2 šaukštai apelsinų likerio
Gaminimas: Bulvės sutrinamos ir sumaišomos iki vientisos masės su cukrumi, druska, šiltu pienu. Miltai sumaišomi su
sausomis mielėmis ir įmaišomi į bulvių masę. Sudedama grietinė, vėl išmaišoma ir paliekama šiltoje vietoje pakilti. Kai tešla padvigubėja, ją vėl išmaišome. Pasiruošiamas įdaras. Nutarkuojama apelsino žievelė ir sumaišoma su margarinu ir cukrumi. Tešla iškočiojama į stačiakampį, aptepama
įdaru ir susukama į ritinį. Ritinys supjaustomas į gabaliukus, kurie dėliojami į kepimo formą vienas šalia kito. Apipilama grietinės, cukraus ir apelsininio likerio mišiniu. Kepama 195C laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
|
|
|
|
|