Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g antienos krūtinėlės filė 1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų 25 vnt. SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučių 60 g ožkos pieno sūrio, trupinto 5 g šviežių bazilikų SANTA MARIA
TELLICHERRY pipirų, malūnėlyje Čatnis: 100 g vyšnių, be kauliukų 50 g cukraus (geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų) 1 a. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių 15 g raudonojo svogūno, pjaustyto kubeliais 1 česnako skiltelės 1 v.
š. balzaminio acto SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
Gaminimas: Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C
įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri. Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol
čatnis sutirštės. Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
|
|
|
|
|