Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokia yra vandens uzsalimo temperatura pagal Farenheita,
Stambaus mastelio, didingu formu skulpturos arba architekturos kurinys, kuriuo pagerbiamas tam tikrai istorinei zmoniu bendrijai svarbus asmuo, ivykis, ideja,
Koks dabartinis miestas seniau buvo vadinamas Snieckumi,
Labiausiai paplitusi arabu poezijos eilerascio forma, isvertus is arabu kalbos reiskianti "specialiai siekianti",
Vieno zodzio keliareiksmiskumas,
Kazliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kėdainių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kedrų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 kg lašišos filė be odos 1 v. š. sojos padažo 1 v. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių 2 v. š. tarkuotos citrinos žievelės 0,25 stiklinės rudojo cukraus 1 sauja
petražolių druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Lašišą įtriname citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele, smulkintomis petražolėmis ir prieskoniais ir kepame apie 12 min. ant grotelių. Pakaitiname sojos padažą su cukrumi, kol ištirpsta cukrus ir tuomet šiuo
padažu aptepame 10 min. keptą lašišą. Pakepame lašišą dar apie 5 min. ir tiekiame su mėgstamu garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|