Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 skardinė konservuotų ananasų žiedų (apie 520 g)
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
2 v. š. cukraus pudros
100 g konditerinio ar juodo šokolado


Gaminimas:
Atšildykite tešlą.

Servetėle nusausinkite ananasų žiedus.

Sluoksniuotą nemielę tešlą supjaustykite pakankamai siuromis juostelėmis ir apvyniokite jomis ananasų žiedus.

Taip paruoštus ananasų žiedus dėkite į skardą ištiestą kepimo popieriumi. Skardą dėkite į orkaitę įkaitintą iki 200?C. Ananasų žiedus kepkite apie 20-25 min. ,kol gražiai pagels. Užberkite cukraus pudra.

Vandens vonelėje pašildykite šokoladą ir papuoškite ananasų žiedus.

Skanaus.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai