Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g kiaulienos sprandinės 2 svogūnai 1 stiklinė alaus 1 paprika 1 citrina druska (mėsą minkštinanti) malti juodieji pipirai prieskoniai
šašlykams Gaminimas: Kiaulieną susmulkinkite kubeliais ir dėkite į didelį indą. Į tą patį indą sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus, kubeliais susmulkintą papriką (raduoną, geltoną arba žalią pasirinktinai). Viską apibarstykite prieskoniais, tarkuota citrinos
žievele, užpilkite alumi ir šviežiai spaustomis citrinos sultimis. Palikite mėsą bent 6 valandoms pasimarinuoti. Išmarinuotą mėsą maukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų, Skanaus!
|
|
|
|
|