Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Aušros Tako g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Avilių g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Ąžuolyno g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Bažnyčios g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-3 bulvės (vidutinio dydžio) 2 žali svogūnų laiškai 4-6 džiovinti čili pipirai (Čili pipirai), (Čili pipirai) 1-1,5 šaukštelio druskos 10-12 žirnelių pipirų 4-5 šaukštai
aliejaus
Gaminimas: 1. Nulupkite bulves ir supjaustykite į 2mm storio juosteles. 2. Supjaustykite svogūnų laiškus į 2,5cm juosteles. 3. Įkaitinkite aliejų iki dūmų ir sudėkite pipirus bei sausus čili pipirus. 4. Sudėkite bulves ir greitai maišykite. 5. Sudėkite
druską. 6. Kepkite maišydami, kol bulvės iškeps. 7. Sudėkite svogūnų laiškus ir kepkite 10-15 sekundžių. Sudėkite į lėkštes ir patiekite. Patarimas: Supjaustę bulves, pamerkite jas į vandenį, kol pradėsite kepti aliejuje (stir-fry). Jei bulves paliksite nepamerktas, jos paruduos.
|
|
|
|
|