Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Panevezio alaus darykla,
Formalus mechaniskas ivairiu stiliu elementu junginys,
Sultinys - mesos, kaulu, zuvu, grybu, darzoviu nuoviras,
Jautienos (arba versienos) ispjova prie sonkauliu ir nugurkaulio,
Lietuviu liaudies pasakos herojus, ne karta gelbejes gaideli,
Miško g., Tarvainių k., Plungės r. sav.,
Stoties g., Tarvainių k., Plungės r. sav.,
Tvenkinio g., Tarvainių k., Plungės r. sav.,
Alyvų g., Truikių k., Plungės r. sav.,
Bokšto g., Truikių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušinių tryniai 1 v. š. citrinų sulčių 1 V. Š. Dižono garstyčių 0,5 - 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 0,5 - 1 SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų
paprikų 200 g rapsų aliejaus
Gaminimas: Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei
pabaigoje.) Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.
|
|
|
|
|