Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kunkių g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Lietuvininkų g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Peskojų g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Prūsų g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Putpelių g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg aguročių 3 svogūnai 6 kiaušiniai 100 ml grietinėlės 100 g parmezano sūrio 1 sauja mėtų 3 saujos petražolių 2 saujos krapų 4 v. š. alyvuogių aliejaus malti juodieji
pipirai druska Gaminimas: Nuplautus ir kubeliais susmulkintus aguročius sudėkite į virš bliūdo pakabintą kiaurasamtį, užpilkite druska ir palikite 15 min. Tuomet aguročius nusunkite. Keptuvėje su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus pakepinkite susmulkintus svogūnus. Sumaišykite
dubenyje kiaušinius, grietinėlę ir tarkuotą parmezano sūrį. Tuomet į tą patį dubenį sudėkite nusausintus aguročius, pakepintą svogūną, susmulkintas mėtas, petražoles bei krapus, įdėkite druskos bei pipirų ir gautą masę supilkite į aliejumi pateptą kepimo formą. Kepkite maždaug 30-35 min. 180
laipsnių temperatūroje. Skanaus vegetariško apkepo! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams
pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|