Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kg. agurkų, 12 svogūnų, 12 šaukštų acto 9%, 6 šauktai aliejaus, po 8 šaukštus druskos ir cukraus
Gaminimas: Agurkus supjaustom apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus
taip pat pusžiedžiais. Prieskonius sudėti ir laikyti 5 val. pamaišant (aš vakare susipjausčiau ir užpyliau prieskoniais, o ryte sukimšau ir pakaitinau). Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame. Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir
kaitinsime 15 min užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame. Išeina 5ltr.
|
|
|
|
|