Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 49-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 50-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 51-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 52-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinatui: 0,5 l vandens 0,5 l svarainių sulčių 1 šaukštas druskos 1 šaukštas cukraus 2 laurų lapeliai (Lauro lapas) 6-8 kvapieji pipirai (Kvapieji pipirai) šakelė peletrūno
(Peletrūnas) 3-4 skiltelės česnako
Gaminimas: Verdančiame truputį pasūdytame vandenyje agurkus plikyti 2-3 min., po to išgriebti ir sudėti į stiklainius. Išvirti marinatą, užpilti ant agurkų, palaikyti 4-5 min. Po to nupilti, užvirinti ir vėl užpilti ant agurkų. Jei
marinuojama mažuose stiklainiuose, marinatą kaitinti 3 kartus, jei dideliuose - marinatą užtenka kartą nupilti ir pakaitinti. Užpylus paskutinį kartą, stiklainius tuoj pat sandariai uždaryti. Vietoj svarainių sulčių galima dėti skiltelėmis supjaustytų jų vaisių. Įdėjus daugiau svarainių,
agurkai bus rūgštesni.
|
|
|
|
|