Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų 12-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 13-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 14-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 15-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 16-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kg miltų 3 kiaušiniai 200 g grietinės 450 g sviesto 1 žiupsnelis druskos
Įdarui: 2 kg kiaulienos faršo 1 svogūnas 20 g
sviesto Prieskoniai (pagal skonį)
Gaminimas: Išberiame miltus į didesnį indą. Tada supjaustytą sviestą, gabaliukais, sumetame į miltus ir minkome, kol masė bus biri. Į tą masę įdedame 3 kiaušinius ir 200 g grietinės, minkome, kol tešla nebelips prie rankų ir taps
vientisa. Įdedame tešlą į šaldytuvą 30 min. Faršą gaminame kaip kotletams. Vietoje kiaušinio įdedame 20 g ištirpinto sviesto ir užpilame užkaitintu vandeniu, kad mėsa viduje būtų nesausa iškepus kibinams. Tešlą plėšome gabaliukais ir kočiojame iki rutulio formos. Įdedame mėsą ir lipdome
kibinus. Į skardą įdedame kepimo popierių, išteptą sviestu, sudedam kibinus. Kibinus aptepame kiaušinio tryniu ir dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 20-25 minutėms. SKANAUS!
|
|
|
|
|