Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ziemos dziaugsmo sala,
nauja sala,
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uogų g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Upės g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Vasario 16-osios g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Vilniaus g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Vyšnių g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2007.05.01 14:26 |
 |
|
Akarita
Naujokas
|
|
|
|
| | 2007.05.01 15:13 |
 |
|
Ofelija
Pradedantysis
|
Nesijaudink, viskas bus taip, kaip mokykloj moke
|
|
|
| | 2007.05.02 19:25 |
 |
|
ryta
Meistras
|
sunku pasakyti
|
|
|
| | 2007.05.03 23:10 |
 |
|
merite
Patyręs
|
Mokykla siaip geras dalykas.  truputis disciplinos gyvenime
o jei rimtai tai man su mokykla susije gana priestaringi jausmai. Is
vienos puses, kartais tai budavo ta oaze, kurioje budavo galima smagiai praleisti laika su bendramoksliais, draugais, o is kitos puses....Mokykla mane ismoke keleto gyvenimo desniu..Zinau, gal ir ziauriai skambes bet... Supratau, kad ne visi zmones aplinkui yra tokie, kokiais dedasi...supratau, kas
vadinama pasinaudojimu kitais...supratau ka reikskia visiems buti gera ir su visias palaikyti gerus santykius...galu gale supratau, kad savanaudiskumas, ne toks jau neigiamas bruozas kovojant del islykimo po saule...
Bet kad ir kas toje mokykloje buvo atsitike, kazkaip norisi man ja prisiminti
geruoju. Juk kartais neimanoma visko ismokti tik turint gerus pavyzdzius...
|
|
|
| | 2007.05.03 23:29 |
 |
|
mystique
Meistras
|
Priklauso nuo mokyklos  Uz manaja daug labiau atmintyje istrigo universitetas - zmones idomesni, ivairiapusiskesni; jau visokie nelabai motyvuoti nufiltruoti
Kas vis tik labiausiai nepatiko mokykloje - besaikis faktiniu ziniu grudimas, kurios veliau tiesiu taikymu isgaruoja i ora  Per
daug... Mokiausi be priekaistu, taciau jutau, kad mokyklos laika galejau praleisti daug naudingiau, nes mokykla visai neskatina mastyti... Kai tuo tarpu daug svarbiau zinoti kaip susirasti trukstamu ziniu ir veliau jas isradingai pritakyti, uzuot monotoniskai berus enciklopedines tiradas it
zirnius. Neiskiepyja ziniu siekio principo, neiteikia meskeres su kuria veliau jau pats sociai prisimeskeriautum ko truksta
Po to ir klaidzioja ex-mokinukai jau tape studentais po profesiju
minotauriskus labirintus, bandydami suprasti ko gi is tiesu nori is gyvenimo...
|
|
|
| | 2007.08.05 17:59 |
 |
|
popieziuke
Meistras
|
manau visi prisiminsime mokykloje patirtus nuotykius,kokius linksmus ivykius,visa tai ka brangaus neseme mokyklos slenksciu..prisiminsim mokytojus,direktoriu,prisiminsim ir save,pasijuoksim is savo buvusio mastymo,kad visi mokytojai p..ir pan..ir t.t.o isivaizdavom kad gerai mastom,bet juk buvom
zali paaugliai..manau po mokyklos kai kuriu ziniu pvz fizikos mum tikrai gyvenime prireiks o kai kurios zinios pasenusios..vienakart anglai pas mus lietuvon atvaziavo ir nustebo kokie pas mus egzai..visiskai pasenusios ir nereikalingos zinios..deje egzus viostiek reiks laikyt..tai vat sakau
stengsimes prisimint tik gerus dalykus,o apie blogus stengsimes negalvoti
|
|
|
| | 2007.10.03 16:15 |
 |
|
zanafriske
Pažengęs
|
visada prisiminsiu gimnazijos laikus kai mokiausi 9-12klasese.. nuostabus aukletojas, faini klasiokai, aplamai.. tiek daug istrigusiu prisiminimu kad cia pasokoti neuztektu vietos.. bet patys isimintiniausi abituros metai.... simtadienis, paskutinis skambutis, isleistuves.. ak nostalgija
|
|
|
| | 2009.06.30 18:41 |
 |
|
Yan
Pradedantysis
|
daug įžymių žmonių nenori kalbėti apie vid.LT mokyklą--spėju kad ir aš nenorėsiu, dėl vertybių ir bendravimo mokykloje--labai daug agresijos ir pasipūtimo. Draugai liks, bet mokykla....gaila gerų mokytojų, nes "kieti" nekenčia visų.Labai sunku bendrauti su dauguma ir ką nors nuveikti.
|
|
|
| | 2009.06.30 18:43 |
 |
|
JuodaKava
Didmeistris
|
akarita,
Tai sakai, mokytoja dave uzduoti parasyti rasineli ta tema...
|
|
|
| | 2009.09.16 20:47 |
 |
|
KaMor
Meistras
|
Palikau dvi mokytojas su jų pamokom... Labai jų ilgiuosi. Studentė esu vos porą savaičių, taip sunku gyventi be geografijos ir anglų kalbos pamokų...
|
|
|
| | 2009.09.16 20:50 |
 |
|
ashachera
Meistras
|
Ech, visas mūsų gyvenimas yra viena didelė mokykla  Bet iš tos mažesnės išsinešiu prisiminimus apie nepavykusius bėgimus iš pamokų  Arba,
kai netikėti susitinki mokytoją iš kurio pamokos pabėgai  Ir visas kitas linksmas akimirkas  Paskutiniai metai, yra dar laiko atsidžiaugti
^^
|
|
|
| | 2009.09.17 00:57 |
 |
|
velniukas666
Didmeistris
|
O ka ten prisimint ir issinest?  na nebent prisiminimus apie didziausia cirka, bardaka, kuriame prisirenka visokiu keistuoliu, apsirukiusiu ciut iskeltu vaikiuksciu, ir seip ivairaus plauko atskalunu, kurie per dvylika
metu tam mazam procentui normaliu zmoniu iskreipia suvokima apie zmones, ko pasekoje ir kyla visokios depresijos ir egzistensiniai klausimai kuriuos ima internete aptarinet.
Mokytojus dabar daugumoj mokyklu priima tokius kurie ne tik pagarbos kaip zmones nekelia, bet tiesiog vos ne dergias
patys is saves.
Zurnaluose su mokiniu pazymiais darosi irgi visiska bezabrazija
pamenu cia kada mazesnis buvau ir dar i
mokykla ejau, musu aukletoja kai rase pazymius man puse pazymiu surase mazesnius kokie yra, kita puse uzkele, ir dar nesibaigus antram trimestrui isvede trecia.
Uch pamenu smagu buvo, tik butu buve dar smagiau
jei vistik nebuciau poto ejes teisybes ieskot.
Apskritai tose mokyklose dabar belenkas darosi. O mano mieste, kad ir kaip keista, viename pagrindiniu lietuvos miestu, dauguma mokyklu i mokyklas nepanasios
|
|
|
| | 2009.09.21 15:46 |
 |
|
kablelis
Meistras
|
Manau, kad prisiminsiu mokytojus, klasiokus. Tiesa, nemazos dalies klasioku (ypac klasiokiu) prisiminti nenoreciau, bet nemanau kad pamirsiu
|
|
|
| | 2009.11.28 22:00 |
 |
|
velniukas666
Didmeistris
|
Kalla rašė:
Manau, kad prisiminsiu mokytojus, klasiokus. Tiesa, nemazos dalies klasioku (ypac klasiokiu) prisiminti nenoreciau, bet nemanau kad pamirsiu
Tai kad tau pirma sule reiktu baigt :d :D o tada va
sneketai.
|
|
|
| | 2022.10.22 13:56 |
 |
|
gerdunka222
Pažengęs
|
hmmm, išsinešim viską ką geriausia.. realiai nuo mūsų pačių priklauso. aš iš savo mokyklos išsinešiau ne tik žinias, bet paaugau ir kaip žmogus..ačiū pazinimomedis.lt
|
|
|
| | 2022.10.24 10:23 |
 |
|
LaisvasPilietis
Didmeistris
|
Po mokyklos teko pabuvoti armijoje... dar sovietinėje, nesvarbu. Grįžęs buvau viską pamiršęs, netgi daugelio klasiokų vardų ar pravardžių neprisiminiau. Iš esmės, praėjus vos dviem metams visiškai viską pamiršau ir niekada nebandžiau prisiminti. Teko sutikti klasiokų, tai tik kartą pabendravom -
visiškai kiti žmonės, nei pažinojau, jokių buvusių bendrų interesų, lyg pirmą sykį matytum.
Vėliau buvo univeras, iš ten pamenu kone viską, ne tik grupiokus. Tie prisiminimai labai geri.
|
|
|
|
|
|