Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Vienmetis (mūsų klimato sąlygomis), dvimetis, daugiametis žolinis augalas. Tinka pomidorų, bulvių, ankštinių daržovių sriuboms, padažams, mišrainėms su dešra ir žuvimi, riebiai žuviai, riebiai mėsai, keptai ančiai, vištai, daržovių (pupelių, žirnių, pomidorų, bulvių) patiekalams paskaninti. Mairūnu
aromatizuojamas vynas, alus, likeris. Kvapas stiprus, skonis kiek kartokas. Arbatą rekomenduojama gerti persišaldžius. Naudojamos dalys: švieži ir džiovinti stiebai su lapais. Juos geriausia pjauti prieš pradedant arba vos pradėjus augalui žydėti. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių
spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“.
|
|
|
|
|