Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medelyno g., Beržininkų k., Joniškio r. sav.,
Parko g., Beržininkų k., Joniškio r. sav.,
Ramybės g., Beržininkų k., Joniškio r. sav.,
Urėdijos g., Beržininkų k., Joniškio r. sav.,
Vyturio g., Beržininkų k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Vienmetis, dvimetis ar daugiametis žolinis augalas. Dabar tai labai populiarus, beveik tarptautinis prieskonis. Juo paskaninkite morkų, duonos sriubas, kiaulieną, žuvies patiekalus. Stiebų įdėkite į raugiamus agurkus. Tinka likeriams, arbatoms, vynams aromatizuoti. Kvapas ir skonis švelnus, panašus
į anyžių, tik ne toks saldus. Pankolio nevartokite dideliais kiekiais. Sėklų nuoviras palengvina atsikosėjimą, skatina virškinimą, šalina skrandžio spazmus, geriamas, kai pučia vidurius. Be to, sėklas į įvairius gaminius deda ir konditeriai. Naudojamos dalys: švieži lapai ir stiebai,
sunokusios (pilkšvai žalios spalvos) sėklos. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“.
|
|
|
|
|