Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Baltas su maisytais tamsiais plaukais,
Baltas, bet ne sniegas, skystas, bet ne vanduo,
Baltas, sunkus, minkstas metalas,
Baltaziedis krumas,
Balti milteliai,
Ąžuolų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Beržų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Bijūnų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Dvaro g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Ežero g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Tinka visur, kur reikalingas švelnus česnako aromatas. Tinka mišrainėms, salotoms, šviesioms sriuboms, sultiniams, virtai jautienai, kiaušinių ir daržovių (morkų, kopūstų, porų, kaliaropių) patiekalams. Sumaišytas su kitais žalumynais dedamas į varškę, sūrį, sviestą. Gerina virškinimą. Turi daug
vitamino C. Švieži lapai skinami prireikus. Galima susmulkinti ir užšaldyti specialiuose maišeliuose. Laiškai pjaunami du kartus per vasarą. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“. Kaip džiovinti česnaką galite rasti
žurnale „Augalų pasaulis“ Nr. 54 – „Augalai sausoms puokštėms“.
|
|
|
|
|