Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuoliukų 4-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 5-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 6-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 7-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Odininkų 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bemielės sluoksniuotos tešlos 2 - 3 kriaušių 150 g cukraus 50 ml vandens 50 g vyšnių (galima šaldytų) 100 g šokolado (pvz. "Schogetten") 2 v. š. miltinio
cukraus
Gaminimas: Nulupti kriaušes, išminti sėklytes ir jas karamelizuoti cukruje. Atitirpinti sluoksniuotą tešlą. Truputį pakočioti ir ,su didesnio diametro stikline ar nedidele lėkštute, padaryti didokus apkritimus. Į vidų dėti po griežinėlį karamelizuotos kriaušės, ant
viršaus uždėti dvi vyšnias, tada - tarkuoto šokolado (labai patogu "Schogetten" šokolado kvadratėliai). Suspausti tešlą ir padaryti tarsi krepšelį. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200°C temp. apie 25 min., kol kepinukai gražiai pagels. Ant iškeptų pyragaičių užberti
miltinio cukraus.
|
|
|
|
|